Latest topics
Login
Statistics
Registriranih korisnika/ca: 3034.Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: malla222.
Ukupno postova: 116513. in 4491 subjects
Dejanova ideja
+3
♥Ivana♥
Tony
nina-zagrebackamala
7 posters
Stranica 1 / 1.
Dejanova ideja
evo ideje jednog Tosinog fana iz Salzburga, to je predlozio na fejsu, i odlucila sam ju stavit i ovdje da ga i mi forumasi podrzimo
:
O ovoj ideji o kojoj razmisljam vec neko vreme,zelim doprineti Nasem Andjelu,Svetcu....Todoru Tosetu....Imam u mom mobilnom telefonu jos uvek i uvek cu ih cuvati njegova 2 broja mobilnog telefona koja mi je licno dala njegova menadzerica Ljilja Petrovic u vezi saradnje...
S tim u vezi predlozio bi da Makedpnski telekom na cijoj je on mrezi bio korisnik organizuje akciju televotinga i cuva evidenciju i statistiku u arhivi gde bi ta dva broja bila javno objavljena i svi mi njegovi fanovi i obozavaoci slali SMS-poruke ko je bi ulazile u arhivu telekoma novac od tih poruka na pr.2€ po poruci da ode u humanitarne svrhe kao doprinos otvaranja njegovog muzeja....
Molio bih vas da ostavite komentare i da se ukljucite i pomognete u realizaciji ove ideje...
S' Postovanjem i Uvazavanjem Lika i Dela Dragog nam Toseta!!!!!
Miletic Dejan - Dj.Dekky
Salzburg!!!

O ovoj ideji o kojoj razmisljam vec neko vreme,zelim doprineti Nasem Andjelu,Svetcu....Todoru Tosetu....Imam u mom mobilnom telefonu jos uvek i uvek cu ih cuvati njegova 2 broja mobilnog telefona koja mi je licno dala njegova menadzerica Ljilja Petrovic u vezi saradnje...
S tim u vezi predlozio bi da Makedpnski telekom na cijoj je on mrezi bio korisnik organizuje akciju televotinga i cuva evidenciju i statistiku u arhivi gde bi ta dva broja bila javno objavljena i svi mi njegovi fanovi i obozavaoci slali SMS-poruke ko je bi ulazile u arhivu telekoma novac od tih poruka na pr.2€ po poruci da ode u humanitarne svrhe kao doprinos otvaranja njegovog muzeja....
Molio bih vas da ostavite komentare i da se ukljucite i pomognete u realizaciji ove ideje...
S' Postovanjem i Uvazavanjem Lika i Dela Dragog nam Toseta!!!!!
Miletic Dejan - Dj.Dekky
Salzburg!!!
Re: Dejanova ideja
Super ideja. :o
♥Ivana♥- ********
-
Broj postova : 1759
meni je ovo super ideja čovječe ... al teško će biti
slati poruke na Njegov broj a ...
:|

♠Boky Toše♠- ********
-
Broj postova : 1929
mislim da ne ce..istina je da ce biti puuuno poruka,ali ce se makedonski telekom sloziti sa tom idejom.. 

ma OK je sve to ... ne govorim da će biti teško u tom smislu ... nego psihički ... kužiš ???? Šalješ na Njegov broj .. on ih nikad neće pročitat...baš sam jednom čula Tonija isto govori da ima njegov broj i da mu često "poleti" ruka da nazove
Možeš mislit kako je to ... kad onda shvatiš ...

♠Boky Toše♠- ********
-
Broj postova : 1929
Ideja nije loša, ali hoće li se realizirati veliko je to pitanje.
Rina- ********
-
Broj postova : 3597
TPfan-Boky je napisao/la:ma OK je sve to ... ne govorim da će biti teško u tom smislu ... nego psihički ... kužiš ???? Šalješ na Njegov broj .. on ih nikad neće pročitat...baš sam jednom čula Tonija isto govori da ima njegov broj i da mu često "poleti" ruka da nazove![]()
![]()
Možeš mislit kako je to ... kad onda shvatiš ...
ma kuzim,al sve je to osmisljeno kao dio podrske njegovim roditeljima..
ugl, javim novosti

malo nenavadna ideja, ampak zakaj pa ne??? sem za!!!
pika- **********
-
Broj postova : 1068
odlična ideja!!!
rancika voli tosu- Banned
-
Broj postova : 4754
Jedva čekam da vidim Tošine brojčeke!
Nestrpljenje iz dana u dan sve veće i veće!

Nestrpljenje iz dana u dan sve veće i veće!

♥Ivana♥- ********
-
Broj postova : 1759
Stranica 1 / 1.